De dikte van een verflaag is een maat voor de kwaliteit voor de bescherming. Bij nieuwbouw is het belangrijk om te weten of de verflagen zijn aangebracht volgens specificatie. Daarnaast is deze meter een goede aanvulling op de wanddiktemeter daar het verfsysteem dan intact kan blijven.

Een verflaagdiktemeting wordt uitgevoerd op een droge verflaag en geeft dan aan of de spuiter of schilder voldoende laagdikte heeft aangebracht. Ook kan op deze manier een autoschade eenvoudig worden opgespoord, daar de verflaag ter plaatse van de reparatie dikker is.

Deze verfdiktemeter heeft een meetbereik van maximaal 2 mm, en kan zowel op stalen als aluminium en RVS ondergronden worden gebruikt. (magnetisch en niet-magnetische ondergronden) Deze meter meet alleen op metalen ondergronden.

Specificaties: Minimale dikte ondergrond 0.5 mm. Nulstelmogelijkheid, maximum verf laag dikte 2 mm, afhankelijk van de ondergrond. aanduiding naar keuze in micrometer of mill. Levering inclusief kalibratiestroken, stalen en aluminium testplaat, batterijen en snelstart handleiding. Werkt op standaard AAA batterijen.
Prijs is inclusief verzendkosten.
Vanwege de snel wisselende wisselkoersen horen we het graag als u deze meter ergens anders nog goedkoper kan kopen. Ik zal dan proberen mijn prijs aan te passen. 

Een verflaagdiktemeter wordt ook wel verfdiktemeter of verflaagmeter genoemd.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

verflaagdiktemeter voor aluminium en stalen ondergronden

  • 235,00€

Geen geschikte datum? Nieuwsbrief nieuwe cursusdata